Handel og kontor

NY: Rundetid: The Very Best of ...
Stive permar, passe tjukk, Kr 199

"Fyrstikkmennenes revansje - En nødvendig samling" serienett.no

De Fire Store: Når de døde våkner. (Teikna og med deilig input av mannen bak Ghasp, Geir Moen) Vinnar av Kulturdepartementet sin barne- og ungdomsteikneseriepris 2007. Saftig etterord.
160 sider, svartkvitt, stive permar, Kr 299

Futen album 1 og 2 (Manus av Runde, teikning av Knut André Solberg) UTSOLGT


Margarin (Med Kristopher Schau)
80 sider, svartkvitt som alt anna, hardcover. Kr 180

Bjartmann er din Presang
Kr 50

Bjartmann
Kr 35

Send bestillinga til
oysteinrunde(krøllalfa)gmail.com

og så tek vi det derifrå. Porto kjem i tillegg.Her får du litt info om bøkene. Så klart tek eg berre inn dei positive tekstane her. Nei, kven lyg eg for no? Eg puttar inn alt eg finn uansett kor ille det er. Skal vi sjå no:

Om Margarin:

Askild Matre Aaserød, Skum, 6 av 6:

Dette er en av Norges beste tegneserier. (...) Det kunne fort blitt vulgært, men alt behandles med et slikt alvor at det fungerer. Hele serien er badet i en underlig, nesten Kafkask uro (...) men selv om Margarins verden er full av underligheter som dette, er uroen svært virkelig.

Hilde Østby, Dagsavisen, 5 av 6:

"... tegneseriekunst på høyt nivå."

Kristian Hellesund, serienett.no:

"... annerledes enn alt annet av norske tegneserier."

Tonje Tornes, Spirit, 5 av 6:

"... motbydelig i ordets mest underholdende forstand."

Harald Fossberg, Aftenposten Aften, 5 av 6:

"Runde og Schau på samme lag - IKKE FOR SARTE SJELER Hvis du kommer over den første kvalmen (for ganske ekkelt er det), dras du inn i den underliggende spenningen; her er flere løse tråder og dunkle hemmeligheter som ligger og dirrer. (...) fascinerende i all sin innsmigrende motbydelighet."

Jón Sveinbjørn Jónsson, Dagbladet:

"Det disse, med mor og far i spissen, foretar seg, bryter alt som kan krype og gå av tabuer. (...) Og som med kultserier som får klassikerstatus av en eller annen fjern grunn, fascinerer dette lineært uforståelige stort."

Tor Arne Hegna, Tegneserier.no, 8 av 10:

"Og enda er det ikke slutt, neida, for her er det finurlige maskiner og fostre som vandrer rundt omkring - for å nevne noe...

Dette kunne fort blitt veldig sykt dette her, men faktisk er det enda sykere enn som så, for serieskaperne fremstiller det hele så naturlig og tilforlatelig at man blir dratt inn i dette kvalmende universet og godtar premissene mer eller mindre uten videre. Makan til infam manipulering skal man lete lenge etter, for jeg hadde egentlig ikke lyst til dette.

Er det noe bra da? Jeg skulle likt å si nei, men må nok innrømme at jo, det er faktisk det. Det er slettes ikke noe for alle, men lar man seg fascinere av fortellingen, så er man tapt."

Øyvind Holen, Bergens Tidene:

”Øystein Runde viser seg igjen fram som en av Norges mest lovende serieskapere, og klarer å gi liv til den særeste logikk og de mest groteske scener.”

Morten Harper, Aftenposten:

" ... Hvis hensikten til serieskaperne Runde og Schau er å skape kvalmefornemmelser hos leserne, lykkes de upåklagelig. Utover det er det lite å hente."

Om Futen:

Klikk her

Om Bjartmann er din presang:

Bjartmann som liten gir oss ei rørande historie som forteller oss kva som eigentleg skjedde med juleheftehelten ingeniør Knut Berg etter at astronautkarrieren hans tok slutt ein gong på femtitalet. Vi får svaret på kva som har gjort Bjartmann så sterk: Det er steroider.
Du får også eit reisebrev frå Bronx, fyrstikkmenn, ti sider med Vi Utanfor Rognposen, og litt Dongery-stoff. 44 sider, 50 kr. (det der har eg skrive sjølv)

Om De Fire Store:

Boka vann Kirke- og Kulturdepartementets tegneseriepris 2007, og SLO dermed boka til TOR ÅGE BRINGSVÆRD. Bringsværd er suuper, sjekk "Den som har begge beina på jorda står stille" og alt det andre han har gjort dei siste førti åra. Oj oj oj! Han likte visst boka vår også, dessutan er han kompis med Jon Bing, og Jon Bing oppfann hjulet og bålet og demokratiet.

Om Rundetid:

Ingen har meint noko om Rundetid enno. Eg drøymde at Morten Harper ga den terningkast 1 i DN, så eg ba Gyldendal om å gøyme alle bøkene så ingen skulle skrive om dei. Det funka kjempebra, gitt. Gyldendal er jaggu med på det meste.

Om Bjartmann nr 1:

Det første Bjartmann-bladet. 44 sider, 35 kr.

Begge Bjartmann kan du også kjøpe frå Jippi Comics og på Tronsmo Bokhandel i Oslo.